Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازنشر تحلیل های کذایی از سوی جریان اصلاح طلب در فضای رسانه ای با کلید واژه «کاترین شکدم» نشان می دهد که این جریان در تلاش است با القای کلماتی همچون جاسوسی و نفوذ سوار بر موج رسانه ای تازه، فضای کشور را دچار التهاب کند حال آنکه آیا سایبری هایی که از اتاق فکر آمریکایی تغذیه می شوند در ایران مصونیت قضایی دارند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فضاسازی فعالان صفحات و کانال‌های مجازی اصلاح‌طلبان پیرامون کلیدواژه «کاترین شکدم» در حال انتشار و بازنشر تحلیل‌های کذایی هستند که صریحاً از سوی مقامات و نهادهای کشور رد شده است؛ اما با توجه به اینکه جریان اصلاح‌طلب همواره خط خود را از بیرون مرزها دریافت می‌کند، استناد به گفتگوی منتشرشده از کاترین شکدم با بی‌بی‌سی فارسی نکات قابل‌تأملی را ذکر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شکدم در این گفتگو اذعان می‌کند که «به آنها مطلب دادم اما در ازای مطالب پولی نگرفته‌ام» و «به دفتر آیت‌الله خامنه‌ای نرفته‌ام» و تأکید می‌کند که «مطالبم اصلاح و ادیت می‌شده است.»

همچنین شکدم می‌گوید «من هرگونه اتهام جاسوسی را رد می‌کنم؛ در خانواده‌ای یهودی به دنیا آمده‌ام ولی هیچ‌گاه به اسرائیل سفر نکرده‌ام»؛ او می‌گوید که «رابطه نزدیک شخصی با مقام‌های ایرانی نداشتم» و «مقام‌های ایرانی به من اسراری نداده‌اند»؛ شکدم در بخشی از گفتگوی خود اذعان می‌کند که «اطلاعات سری درباره برنامه هسته‌ای ایران ندارم اما اینکه "ایران به دنبال بمب" است،‌ نظر شخصی و برداشتم از حکومت ایران است».

سردار یدالله جوانی در واکنش به برخی ادعاهای کذب درباره معرفی شکدم توسط وی به برخی سایت های خبری نیز گفته است: «ادعای مطرح شده توسط برخی افراد در فضای مجازی مبنی بر ارتباط نویسنده اسرائیلی با اینجانب از طریق خبرنگار تهران تایمز و یا هر طریق دیگر و سپس معرفی وی به برخی سایت‌ها و رسانه‌ها کذب و دروغ محض است. با صراحت اعلام می‌کنم اساسا بنده نه ایشان را می‌شناسم و نه دیده‌ام، لذا مطالب منتشر شده در این خصوص را قویاً تکذیب می‌کنم.»

البته بخش انگلیسی وب سایت دفتر مقام معظم رهبری Khamenei.ir در توضیحاتی آورده است: این نویسنده هیچگونه ارتباط مستقیم نداشته و صرفا در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ از طریق برخی فعالان رسانه‌ای علاقمند به انقلاب اسلامی، مطالب و یادداشت‌هایی را در موضوعات مرتبط با ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی ارسال کرده که برخی از آنها در این رسانه منتشر شده و پس از سال ۱۳۹۶ نیز هیچ‌گونه ارتباطی با این رسانه نداشته است. اما باتوجه به تغییر مواضع و رویکردهای اخیر این نویسنده و عدم رعایت قواعد حرفه‌ای، مطالب نویسنده مزبور از این رسانه حذف شده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که اخبار منتشرشده به نقل از فرد مذکور، هیچ منبع رسمی ندارد و تنها توسط اصلاح‌طلبان بازنشر شده است.

حال اما جای سؤال دارد که چهره‌ها و خبرنگاران اصلاح‌طلب که با القاب «جاسوسی»، «نفوذ»، «ارتباط جنسی»، «خروج اسناد» و... در رسانه‌ها و صفحات مجازی خود اقدام به نشر اکاذیب می‌کنند؛ در ایران مصونیت قضایی دارند؟

انتهای پیام/ک

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس

طی حوادث سال ۹۶ بود که عکسی در رسانه‌های غربی از داخل ایران منتشر شد که به اصطلاح نماد اعتراض دانشجویی شد و بازتاب یافت. 

"یلدا معیری" عکاس این عکس بود که در مصاحبه با نیویورک تایمز به جعلی بودن آن اعتراف کرد و آنرا کارگردانی شده و تزئینی نامید که دود داخل عکس ناشی از کپسول آتش نشانی است.

وی پیشتر برای آب و تاب دادن به ماجرای عکس جعلی‌اش ادعا کرده بود در یک شرایط سخت امنیتی این تصویر را گرفته است!

این مصاحبه یکسال بعد از آنکه رسانه‌های مختلف علیه ایران از آن سواستفاده کردند، انجام شد و وی در همان سال ۹۶ جایزه بهترین تک عکس خبری سال ایران را دریافت کرد!

این عکاس که با سیل انتقادات نسبت به فریب افکارعمومی روبرو شد بعد‌ها وقتی ترامپ از این عکس جعلی برای توییت ضدایرانی استفاده کرد به خاطر اینکه رییس جمهور پیشین آمریکا قوانین سفت و سختی برای تردد ایرانیان در ایالات متحده اجرا کرده که وی نتوانسته خانواده خود را ببیند، انتقاد کرد. با وجود افشای جعلی بودن این عکس، اما سازمان‌های غربی بازهم از این عکاس تجلیل کردند.

البته این تنها عکس جعلی دانشجویی در خصوص حوادث ایران نبود. «احمد باطبی» که در سال ۷۸ عکس وی با پیراهن خونی در رسانه‌های غربی بازتاب یافت و وی ادعا می‌کرد متعلق به همکلاسی‌اش است بعد‌ها معترف شد که وی نه دانشجو بوده و نه این خون، خون انسان است!

او تعریف کرده زمانی که عشق رفتن به آمریکا همه وجودش را لبریز کرده بود، با هماهنگی با عکاس همکار نشریه انگلیسی اکونومیست (که دبیر عکس روزنامه اصلاح‌طلب جامعه هم بود)، در جریان حوادث ۱۸ تیر سال ۷۸، با بالا بردن یک پیراهن ظاهرا خونی، (استفاده از خون مرغ) اسم و رسمی در رسانه‌های غربی برای خود دست و پا کرد.

استفاده از فیک‌نیوز‌های خبری علیه کشورمان و فضاسازی دروغین با اقدامات و طراحی برخی ایرانیانی که به کشور خود پشت کرده‌اند، درحالی است که آمریکا امروز ضمن سرکوب شدید اعتراضات دانشجویان این کشور در دانشگاه کلمبیا و دیگر دانشگاه‌های ایالات متحده آزادی بیان را به شدت نقض کرده است.

«وجد وقفی» خبرنگار شبکه الجزیره در کاخ سفید در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس لینک دسترسی به تصاویر سرکوب دانشجویان دانشگاه اموری را در اینستاگرام منتشر کرد و نوشت: «به گفته این دانشجویان، پلیس ضد شورش آتلانتا با گلوله لاستیکی و گاز اشک‌آور به سمت آنان حمله می‌کند.»

دانشجویانی که نه برای ضربه زدن به نظم عمومی بلکه جهت اعتراض به نسل‌کشی فلسطینیان در غزه اقدام به برپایی تجمع کرده‌اند. تصاویر برخورد با دانشجویان که با خشونت و به طور قهرآمیز صورت می‌گیرد واقعی است و ترس‌ها و روی زمین کشیدن‌ها، تک تیرانداز‌های بالای پشت‌بام، استفاده از گاز اشک آور و ... همه واقعیت دارد و دیگر خبری از کپسول آتش نشانی برای وهم آلود و امنیتی کردن فضای کارگردانی شده نیست!

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس