Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@22:24:19 GMT

نظر کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره کاترین شکدم

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۶۶۵۹

نظر کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره کاترین شکدم

محمود عباس‌زاده مشکینی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، با اشاره به مطالب منتشر شده در روزهای اخیر درباره فعالیت‌های نفوذی فردی به‌نام کاترین پرز شکدم در ایران اظهار کرد:  فضای رسانه‌ای و جنگ روانی قاعده خاص خودش را دارد. اطلاعاتی که در رسانه‌ها رد و بدل و منتشر می‌شود آمیخته ای درست و نادرست است و شاید پشت سر برخی مطالب منتشره برای مهندسی افکار عمومی طراحی‌هایی هم باشد، لذا چنین مطالبی قابلیت اعتنا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارکان امنیت ملی دو مؤلفه تمامیت ارضی و نظام سیاسی است و موضوعات در صورتی قابل پرداخت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هستند که در این چهارچوب قرار گیرند بنابراین هر ادعای بدون سند و مدرکی در رسانه‌ها مطرح شده، لزوماً به امنیت ملی کشور مربوط نیست و در کمیسیون مطرح نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:

کاترین شکدم جاسوس اسرائیلی را چه کسی نفوذ داد؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: موضوع فعالیت‌های کاترین شکدم تاکنون در دستور کار کمیسیون امنیت ملی نبوده و جلسه‌ای پیرامون آن نداشتیم. چون آنچه در کمیسیون امنیت ملی مطرح می‌شود باید مستند به اطلاعات و دقیق و رسمی باشد.

به گزارش ایسکانیوز؛ برخی کانال‌های خبری طی روزهای اخیر با اشاره به مطلب فردی به نام کاترین شکدم در بخش بلاگ‌های رسانه صهیونیستی تایمز اسرائیل نوشته‌اند که او جاسوس و نفوذی صهیونیستها بوده در رسانه‌های مطرح ایران بوده است.

در همین رابطه کانال تلگرامی «ثلث» نزدیک به محمود احمدی‌نژاد و جریان موسوم به بهار هم مدعی شده که شخصی به نام کاترین پرز شکدم، تحلیلگر یهودی ، در یادداشتی مفصل در تایمز اسرائیل از نفوذی بودن خود پرده برداشته و به شرح چگونگی نفوذ خود در محافل قدرت ایران پرداخته است.

معصومه رضاییان کد خبر: 1132222 برچسب‌ها نفوذی سیاسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نفوذی سیاسی کمیسیون امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه نشده است و با توجه به شاخص‌های جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 

وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در این زمینه به کمیسیون رسید و در هم ادغام که در نهایت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید ۲۰ نفر متعلق به حوزه‌های جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی افزوده شوند. 

نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق این قانون باید در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است.

جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در این مقوله نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر این زمینه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد؛ و‌ی ابراز امیدواری کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر کشور به ادعای بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • اولین واکنش وزیر کشور به ادعای بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد